Shamanens vej i det moderne samfund

Hvordan shamanens rolle fra stammesamfundene har en betydning for mennesker i det moderne liv

Shamanens rolle i en stamme har fra gammel tid handlet om at skabe ro, samling og tryghed.

Ved at kommunikere og arbejde gennem energi har shamanen kunnet holde et stærkt fodfæste i udfordringer hvor stammens øvrige medlemmer har været utrygge.

 

I det moderne samfund har vi i lige så høj grad brug for noget at kunne støtte os til, når udfordringerne vokser os over hovedet.

Og vi har masser af kompetente videnskaber, institutioner og organisatoriske apparater til at give os forvisning og tryghed i det, vi oplever.

 

Men det, shamanen i stammesamfundene kan, som store instanser har svært ved, er at møde og støtte det enkelte menneske hele vejen ind i fundamentet og livskraften.

Jovist, der er masser af enkeltpersoner i de store instanser, som kan og gør det - hver dag - dem kan man kalde den moderne virkeligheds samfundsshamaner. Selvom det ikke er sikkert de alle er enige i at det er en passende betegnelse.

 

Mit indtryk er at vi mangler noget eller nogen at kunne spejle os i, helt derind hvor vores egen visdom og sjælskontakt er.

Som er en del af vores liv og hverdag, og som har en ligeværdig og dybfølt relation med os.

 

Men hierarkierne og rollefordelingen er skiftet i forhold til stammesamfundene, hvor også familieoverhoveder søgte råd og vejledning hos shamanen.

Shamanen - findes ikke mere som en naturlig del af vores liv.

 

Ny tids shamanen giver dig mulighed for at blive hele vejen ind i din egen visdom gennem kommunikation i sjælslagene og energiarbejde.

Men det er ikke den samme støtte som at have en shaman som en naturlig del af det nære hierarki.

 

Mange mennesker er begyndt at gå shamanvejen selv, i den form og afskygning der passer til den enkeltes forståelse.

 

Ved at stole på dig selv og det, du mærker giver mening og har værdi for dig, giver du dig selv åbning til at gå i den tillid til universet, som shamanen repræsenterede for stammen.

 

[Energibillede] Din Shamanistiske Kraft

I billedet herunder har jeg forstærket energien med en kraft, der hjælper dig med at finde det fodfæste i dig selv, der svarer til at kunne gå til en shaman i de gamle stammesamfund og blive healet og styrket.

Kig på billedet, og tag i et par åndedrag imod energien, der strømmer fra det - måske kan du mærke at din kraft og indre styrke vokser. 

776-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-952x498.jpg

Spiritual Master Uddannelsen

Min egen shamanistiske rejse startede i 2012. Jeg er klassisk skolet inden for ny tids shamanismen i kontakt med guider, klarsyn, jordens og universets visdomsfelter samt forskellige former for energiarbejde.

 

Jeg har samlet alt det, jeg har lært på min rejse, i en uddannelse til dig, der kan og vil selv - fra dit udgangspunkt og shamanistiske potentiale

- og have shamanens ro, tillid og kontakt med dig i alle livets glæder og udfordringer.

 

Jeg har samlet noget gratis materiale af (synes jeg selv) superhøj kvalitet til dig, sammen med beskrivelsen af uddannelsen "Spiritual Master".

Klik herfor at komme til minikurset "Bliv din egen bedste spirituelle guide" og webinaret "Lær at stole på din intuition og din spirituelle kontakt" sammen med uddannelsesbeskrivelsen.

 

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

 

Læs mere om Spiritual Master Uddannelsen