Bliv din egen bedste spirituelle guide

5 korte videoer med undervisning

Her på siden har jeg samlet 5 korte undervisningsvideoer i spirituel kontakt, som jeg har været udgivet som livevideoer på Facebook.

Vi kommer ind omkring livskraft, guidekontakt, klarsyn, følelseslag og kanalisering.

Spirituel kontakt kan både være en spændende og oplysende måde at stå og gå i livet på, men det kan også være en udfordring at sanse og mærke så meget, som nogle mennesker gør på grund af følsomhed og sensitivitet.

I videoerne finder du undervisning, healing og øvelser i at styrke din intuition og spirituelle kontakt.

Spiritual Master Uddannelsen starter d. 1. august - tilmeld dig her

Undervisningsvideo 1: Grounding og healingskraft

Udgangspunktet for at være din egen bedste spirituelle guide er at kontakt med din spiritualitet helt inde fra dit fundament.

I denne video viser jeg dig energiøvelse, der både styrker kontakten med dit fundament, fylder dig op med din livskraft og neddæmper eventuelle reaktioner fra mønstre og blokeringer.

Nogle gange er meningen med livet handling, andre gange er det ro. Så hvis denne øvelse ikke viser dig i en bestemt retning, kan det være fordi det er roen i at være stille, der er dit momentane udgangspunkt for kontakt.

Undervisningsvideo 2: Guidekontakt og tankefelt

Al den energi, der strømmer i os, er forbundet med den fysiske krop. Følelser mærkes ofte kropsligt, og antager dybde og vibration efter kroppens organiske helhed.

Tanker, derimod strømmer i hjernens vibrationslag, som er højtvibrerende og i sig selv har meget tydelige vibrationer/bølger.

Tanker er lette og højtvibrerende i deres grundform - de kan også godt være dissonerende, men i de fleste tilfælde er det først når de forbinder sig med en følelse, at de bliver decideret tunge.

Og tankernes høje vibrationer ligger meget tæt på de vibrationslag, hvor den form for kommuniikation med universet, vi kalder guidekontakt, ligger.

I denne korte undervisningsvideo vil jeg vise dig, hvor du ved at grounde dig selv, meget nemmere kan stille ind på dit tankefelt og skabe en ren kommunikation med det bevidsthedslag, hvor dine guider taler til dig fra.

Undervisningsvideo 3: Klarsyn og underbevidsthed

Når vi åbner op til de sansninger, som vores system normaltvis ikke prioriterer at bevidstheden skal forholde sig til, finder vi tit ud af, at vi ved meget mere om om nuancerne i fortid, nutid og fremtid, end vi tror.

Det er fordi vi fra nervesystemet aflæser energistrømninger i en detaljegrad, som nærmest er ubegrænset.

Ved skabe åbning ind til underbevidstheden, som allerede er i gang med at sortere sansningerne, og derfor kan give os et output, som der er en vis sandsynlighed for giver mening for bevidstheden, kan vi fange nogle af de dybereliggende sansninger.

Og det er den kontakt, jeg fortæller om i undervisningsvideoen, sammen med en energiøvelse som du kan bruge til at træne kontakten selv.

Undervisningsvideo 4: Følelser og nervesystem

Følelser og nervesystem er dybt forbundne - følelserne er skabt af signalstofudskilningen i neuronbanerne, og bevæger sig sammen med nervesystemet - og omvendt.

I undervisningsvideo 4 kommer vi ind på hvordan vi kan bruge reaktionerne i vores følelseslag til at skabe healing og afbalancering helt ind i nervesystemet.

Supereffektivt redskab til sensitive mennesker :)

Undervisningsvideo 5: Intuition og kanalisering

Intutionen er den samlede sum af alle bevidsthedslag, når de skaber mening og retning indefra - en tilstand, der giver gode muligheder for at sjælen kan give os beskeder.

Kanalisering af din sjæl svarer til at tage imod beskederne så hurtigt at det strømmer i et flow.

Den tilstand skal vi prøve at finde ind i i undervisningsvideo 5!

Spiritual Master Uddannelsen starter d. 1. august - tilmeld dig her

Har du spørgsmål?


Send en SMS til tlf. 30230292

eller skriv dit nummer til mig på Facebook Messenger her

- og fortæl hvilke dage og tidsrum du kan tale i telefon.

 

Jeg ringer dig op inden for 24 timer til en kort afklarende samtale.